Fastighetsstädning och trappstäd i Stockholm, Bromma och Ekerö, ER Lokalvård. Trappstadning och rengörning av éntre ingång, moppning av golv, ER Lokalvård. Trappstäd Stockholm, ER Lokalvård AB. Trappstädning, golvmoppning av trapphus, avfläckning av väggar och glas, ER Lokalvård AB.

Trappstäd Stockholm

ER Lokalvård Ab håller sig i framkant inom städbranschen för att alltid kunna erbjuda det senaste inom städtekninken, inte minst när det gäller trappstäd. Vi utbildar vår personal för att ständigt utveckla oss.

Trappstädning

Trivseln i fastigheten är viktig för samtliga boende, därför anser vi trappstäd som grundläggande. Vi sopar och moppar samtliga trapphus, putsar portglas i éntredörr där entrémattan dammsugs. Skrapgaller och skrapmatta rengörs.

Element, Väggar och Hiss

När vi rengör trappuppgångar så tar vi självklart också hand om hissar, väggar och element. Ledstänger våttorkas, väggarna avfläckas och hisskorg rengörs. Allt detta och mycket mer ingår i vår städtjänst Trappstäd.

Kontakta oss redan idag! Vi skulle jätte gärna vilja ta hand om er trappstädning, begär en kostnadsfri offert. redan idag!

Städning i Bromma, Ekerö och Stockholm, ER Lokalvård AB.