Byggnation, konstruktions kranar, byggstäd Stockholm, ER Lokalvård AB. Byggstädare som dammsuger byggdamm, rengöring av väggar och golv, byggstäd Stockholm, ER Lokalvård AB. Renovering, planering av nybyggnation, slutstad, byggstad Stockholm, ER Lokalvård AB Våttorkning och bortagning av byggsopor, byggstäd Stockholm, ER Lokalvård AB.

Byggstäd Stockholm

Efter nybygge eller renovering så är städning något man garanterat kommer att behöva. Det är vanligt att det blir väldigt stökigt, med damm överallt.

Inom byggstäd, har vi erfarenheten av att städa enstaka utrymmen som lägenheter, kontor, butiker, hotell och hela fastigheter. Det är självklart mycket trevligare att flytta in till ett fräsch nystädat presentabelt hem eller arbetslokal.

Slutstädning - Byggstädning

Dammiga ytor, smuts, pulver, fläckar, avfall och grovsopor är några exempel på orenligheter som är helt ofrånkomliga efter ett avslutat byggprojekt. Om detta inte rengörs på ett professionellt sätt med rätt utrustning och erfarenhet, kan konsekvenserna leda till hälsoproblem för de personer som kommer att hålla till i dessa utrymmen. Vi tar självklart hand om detta med vår städtjänst i Stockholm.

Hälsa och miljö

En trevlig ren och hälsosam inomhusmiljö är vår målsättning för vi vet att presentationen för ditt nya projekt är viktig. För att detta ska uppnås så har vi en detaljerad checklista för byggstäd och följer självklart också vår miljöpolicy.

Alla ytor, utrymmen och rum

I kök går vi igenom kyl, frys, spis och ugn så som alla skåp luckor och lådor. Allt detta avtorkas. Grovstädningen har mycket med avlägsning av avfall och byggsopor att göra. Röjning av sten, metall, byggmaterial, trädamm, kakel, slipdamm m.m.

Tidsplan - byggprojekt

Varje projekt är unikt inte minst när det gäller tidsramar, därför är vi mycket flexibla och anpassar oss självklart till projektet. När man anlitar vår byggstädningstjänst så kan man räkna med proffsighet, kvalitet, och punktlighet. Vi har en lång erfarenhet och ser alltid till att få nöjda kunder med nystädade fräscha lokaler redo för inflyttning i Stockholm, Bromma och Ekerö.

Kontakta oss för mer information och offert.

Byggstäd Stockholm, dammsugning av damm, rensning av grovsopor och avfall, ER Lokalvård AB.